Læs hele brevet fra Louise Borglits søster: "Vi skal leve med en stor sorg resten af vores liv"

Louise Borglit blev dræbt i Elverparken i Herlev for næsten otte år siden. I dag blev der sat et foreløbigt punktum i sagen.

Hvis Louise Borglit havde fået lov til at leve sit liv den aften i november i 2016, ville hun i dag have været 40 år. Hun ville også have haft en dreng på otte år, der gik i skole og måske også til fodbold og havde legekammerater på besøg. 

Men alt dette blev hun og hendes familie brutalt frarøvet af en nu 30-årig mand, der i dag har fået sin dom og straf. Han er blevet idømt forvaring på ubestemt tid. 

Dommen er dog anket til landsretten. 

Louise Borglits søster, Susanne Borglit, har i forbindelse med dagens dom, sendt TV 2 Kosmopol denne udtalelse, som vi nu bringer i fuld længde. 

Susanne Borglit:

Først og fremmest synes jeg vi skal mindes Louise som den vidunderlige pige hun var. Hun var elsket af alle og så fuld af liv og kærlighed. Hendes smittende grin gjorde alle omkring hende i godt humør. Hun ville have været en rigtig god og kærlig mor og hun var den skønneste datter, moster, søster og ven som man kunne ønske.

Vi vil gerne takke politiet for deres mod i forhold til at tage utraditionelle metoder i brug, samt deres ufattelige hårde arbejde og opmærksomhed. Selv i perioder hvor de var under stress, opgav de aldrig at forsøge at opklare denne sag og bringe retfærdighed til vores familie og til Louise og hendes ufødte barn. Det er imponerende det arbejde de har gjort. Tak for det!

På vegne af vores familie, Louises veninder og venner vil jeg gerne takke befolkningen for den støtte og omsorg som vi har fået i den svære tid. I Herlev er der stillet et borgerforslag op, om en mindeallé til ære for hende. Det rør os dybt!

Tak til dem der tænker på os

Vi får aldrig Louise tilbage og vores liv er ændret for altid. Det har haft store konsekvenser for vores familieliv og vi skal leve med en stor sorg resten af vores liv. Nu kan vi lægge låg på en del af det og komme væk fra mediernes søgelys. Det giver os forhåbentlig den ro som vi har brug for, til at mindes lige præcis hvor skønt et menneske hun var. Vi har et liv der skal leves og vi skal forsøge at leve det på den bedste måde som vi nu kan. Og Louise vil altid være med os i vores hjerter.

På vegne af familie af venner

Susanne Borglit


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik