Ramt af aflysninger og restriktioner - nu kan du heppe med fra sofaen

Restriktionerne har sat en stopper for det fysiske fremmøde på tilskuerpladserne i Royal Stage.

Når herrerne fra Nordsjællands Håndbold torsdag intager hjemmebanen i Royal Stage mod KIF Kolding, bliver det uden tilskuere. Fysisk i hvert fald.

For selvom coronarestriktioner sætter en stopper for fysisk fremmøde på tilskuerrækkerne, så meddeler klubben nu i en pressemeddelelse, at det bliver muligt at streame kampen hjemme fra coronahulerne.

Ifølge Nordsjælland Håndbold vil det være muligt at streame kampen allerede fra klokken 16.30 fra klubbens facebookside.

Ramt af aflysninger

Det har ikke været let at være Nordsjælland Håndbolds herrehold det seneste stykke tid.

Holdet har nemlig været ramt af flere aflyste kampe, fordi først TMS Ringsted og dernæst Sønderjyske måtte melde afbud, fordi holdende var ramt af smitte i truppen.

Det er derfor formentlig med krydsede arme og ben, at Nordsjælland Håndbold afventer den kommende kamp mod KIF Kolding, der finder sted torsdag.

I en pressemeddelelse skriver Nordsjælland Håndbold, at der ikke er noget, der tyder på, at hverken holdet selv eller deres modstandere ikke kan gennemføre kampen.

Reddet af folkeaktier

Nordsjællands Håndbold er en blandt mange sportsklubber, der har kæmpet for at få økonomien til at hænge sammen under coronakrisen, hvor de har været afskåret fra en af de primære indtægtskilder i form af tilskuere til kampe.

I juli oplyste klubben dog, at det var lykkedes at øge egenkapitalen til trods for de manglende tilskuere gennem salg af folkeaktier.

Klubben tjente 1.2 millioner kroner ved at sælge folkeaktierne, der var fordelt på 260 aktier, hvor prisen lød på mellem 750 - og 100.000 kroner per styk.

Direktøren i Nordsjælland Håndbold kunne ikke tilbage i juli afvise, at der kan komme flere folkeaktier til salg på sigt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik