Ramte flere biler under flugt: Politiet søger vidner i sag om vanvidsbilisme

En 19-årig mand kørte særdeles hasarderet og ramte flere biler undervejs, da han flygtede fra politiet over en længere afstand.

Midt og Vestsjællands Politi søger vidner i en sag om vanvidsbilisme søndag formiddag omkring kl. 10.00, hvor en 19-årig mand stak af fra politiet på motorvejen ved Roskilde

Den 19-årige fartdjævel kørte videre ad O4 ved Taastrup og sydpå af Køge Bugt Motorvejen, hvor han fortsatte ad Vestmotorvejen E20. Han blev siden standset af politiet ved Slagelse og anholdt kl. 10.43.

Den unge mand blev mandag varetægtsfængslet frem til den 26.august og hans bil blev samtidig beslaglagt under sagen. Den 19-årige kørte i en sort VW Polo fra 2006 under flugten fra politiet.

Under sin hasarderede kørsel påkørte den 19-årige flere biler på Holbækmotorvejen. Politiet har efterfølgende identificeret disse bilister, der ikke kom noget til ved episoden, men fik skader på deres køretøjer.

Politiet fik i første omgang anmeldelsen fra en bekymret borger, efter at den 19-årige havde skabt flere farlige situationer på motorvejen.

Forsøgte at køre ind i politiet

En patrulje fik kontakt med den sorte Polo ved udfletningen til Ballerup, hvor politiet viste ”slikkepinden – STOP politiet”, hvilket blot fik bilisten til at sætte farten op og forsøge at flygte fra politiet.

Ved Bjæverskov forsøgte en patrulje at overhale bilisten, men det lykkedes ikke, da bilisten var ved at påkøre patruljebilen forsætligt. 

Årsagen til at politiet søger vidner, skyldes, at sagen fortsat efterforskes for at klarlægge omstændighederne omkring kørselsforløbet, og de farlige situationer, som opstod undervejs.

Politiet vil derfor i den forbindelse meget gerne i kontakt med bilister eller andre vidner, som måtte undvige eller har observeret den 19-åriges farlige kørsel på motorvejen søndag formiddag mellem Roskilde, Taastrup/Ishøj, Køge Bugt Motorvejen og senere på E20 mod vest.

- Det er vigtigt for politiet at tale med vidner, som kan være med til at belyse den 19-åriges farlige kørsel. Heldigvis kom ingen noget til, men der er tale om en meget alvorlig sag, og det kunne være gået rigtig galt siger leder af efterforskningen, Otto Storm Hansen, politikommissær i Almen Efterforskning i Roskilde, i en pressemeddelelse.

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik