Politiker om dyr Almedin-hjemrejse: Idioti!

Zenia Stampe er fortørnet over, at staten har brugt en halv million kroner på at transportere familien Fejzic til Bosnien.

'Det giver jo slet ikke mening. Hvor er den sunde fornuft? Det her er jo ideologi omdannet til idioti.'

Den radikale politiker Zenia Stampe er fortørnet over, at Rigspolitiet og Udlændingestyrelsen angiveligt har brugt en halv millioner kroner på at flyve den udviste gymnasieelev Almedin Fejzic og hans familie retur til Bosnien.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis lejede Rigspolitiet og Udlændingestyrelsen et privatfly til at fragte Almedin og co. til Sarajevo. Med i den private jet til Bosnien var udover de fire udviste og besætningen også syv andre personer - her i blandt folk fra Rigspolitiet, en læge og to sygeplejersker.

Det private fly og den store besætning skal angiveligt være rekvireret for at passe på Almedin Fejzics far - og af frygt for, at der kunne ske noget i flyet. Faren lider af skizofreni og skar sig selv i armen, da familien Fejzic den 13. oktober skulle hjemsendes.

Nyheden om den dyre hjemrejse har fået Zenia Stampe til tasterne på Facebook. Hun hæfter sig blandt andet ved, at den halve million, der angiveligt er brugt på at flyve familien Fejzic til Bosnien, kan være spildte penge.

'Sig mig: Har strammer-manien kvalt enhver sund fornuft?... Og deres sag afgøres først til januar, så om nogle uger kan familien meget vel (vi krydser fingre for det) sidde i et fly på vej tilbage til Danmark... Og hvor ofte har vi ikke fået at vide, at politiet mangler penge? Eller det er måske udviklingsbistanden, der endnu engang skal malkes?', skriver Zenia Stampe blandt andet.

Almedin Fejzic og familien fra Bosnien har fået afslag på deres ansøgning om humanitært ophold, som de havde søgt om på grund af faderens sygdom. Han er skizofren og kan ikke få den rette behandling i hjemlandet, lyder det fra familien.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik