Sanne Salomonsen-musical fjerner "voldtægtscene" med Anne Linnet

Kun få dage nåede Sanne - The Musical at spille, før en krænkende scene mellem Anne Linnet og Sanne Salomonsen blev fjernet.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sanne Salmonsen og Anne Linnets venskab har altid været lidenskabeligt og til tider turbulent. Og de seneste mange år har det grundigt været langt på is. 

De har givet hinanden nogle af deres karrierers største successer, men med to så store personligheder kan et venskab slå faretruende gnister. Og det har det gjort.

Men voldtægt er det dog aldrig kommet til, fastslår de begge en pressemeddelelse, som netop er blevet udsendt. 

quote Der har aldrig været andet end ægte venskab, musik, fest og farver mellem os og aldrig med nogen form for tvang involveret.

Sanne Salomonsen

Meddelelsen kommer efter, at producenterne har valgt at fjerne en scene fra musicalen, der handler om Sanne Salomonsens liv.

Musicalen spiller netop nu i Tivolis koncertsal. Scenen udspiller sig mellem Sanne Salomonsen og Anne Linnet og den "indeholder en krænkende handling", står der i pressemeddelelsen. 

BTs anmelder, Kristian Dam Nygaard, beskriver det noget mere direkte i sin anmeldelse:

- Sangene bliver ofte afbrudt alt for hurtigt, man vil nå for meget og skynder sig igennem flere passager og ignorerer for eksempel at følge op på en vild scene, der ligner at Anne Linnet voldtager Sanne Salomonsen?

Imens Berlingske nøjes med at beskrive Anne Linnet som "Liderlig"

Efter avisernes anmeldelser valgte folkene bag stykket hurtigt at fjerne scenen. Allerede to dage efter præmieren var scenen væk, da TV 2 Lorrys journalist så stykket. 

- Den omtalte scene er en fri fortolkning fra producenterne af en episode beskrevet i Anne Linnets selvbiografi ”Testamentet”. Producenterne er kede af dette forløb og har beklaget direkte over for Anne Linnet, står der i pressemeddelelsen. 

(Artiklen fortsætter under videoen)

Se TV 2 Lorrys interview med Sanne Salomonsen om SANNE - THE MUSICAL. 

Også Sanne Salomonsen selv sætter en tyk streg uden sandheden:

- Jeg bakker 100 procent op om Anne, da det aldrig har været andet end ægte venskab, musik, fest og farver mellem os og aldrig med nogen form for tvang involveret.

Sanne og Anne udtaler samstemmigt:

- Vi vil gerne understrege, hvor glade vi er for endnu en gang at mærke vores venskab tæt på og lykkelige for endnu engang at have stået på den danske musikscene sammen med Lis og med så overvældende en modtagelse. Tak for det. 

Sanne Salomonsen og Anne Linnet fandt hinanden igen, efter 80'er bandet, Anne, Sanne & Lis blev genskabt sidste år. 

Musicalen havde premiere 19. september. Den spilles frem til december i en række byer rundt i landet.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
hus

Ejer får lov til at rive omdiskuteret hus i Køge ned

Milan Rahim

Dræbte 19-årig rapper:
Nu er dommen faldet

Vis mere