Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 lakker mod enden. Det har været 10 dage med 100 madarragementer.
Og har du ikke nået at overraske dine smagsløg endnu, skal du ikke fortvivle, søndagen byder på masser af madoplevelser.
Vi har i samarbejde med festivalen fremhævet fire arrangementer:
1: Årets ret
Oplev Danmarks stjernekokke live in action, når de dyster om at vinde Årets Ret i tre forskellige kategorier. Her kan du komme helt tæt på topkokkene og med egne øjne se, hvor meget koncentration og fokus, det kræver at lave mad på allerhøjeste niveau. De tre kategorier er:
HAV – Alt godt fra havets rige
- Thorsten Schmidt, Barr
- Will Smith, Format
- Rene Redzepi, Noma
- Anders Johst, Villa Vest
- Andreas Bagh, Marchal/d’Angleterre
LAND – Alle kødretter og grønne retter
- Jakob Mielcke, Mielcke & Hurtigkarl
- Brian Mark Hansen, Søllerød Kro
- Eric Vildgaard, Jordnær
- Dennis Juhl Jensen, Textur
- Søren Selin, AOC
SØDT & OST
- Kasper Tind Hasse, Falsled Kro
- Jakob Mielcke, Mielcke & Hurtigkarl
- Matt Orlando, Amass
- Brian Mark Hansen, Søllerød Kro
- Kristian Baumann, 108
2: Bæredygtig frokost med overskudsmad
Sammen Rub & Stub vil madfestivalen lave en finale frokost på overskuddet af alle de lækkerier, der har prydet Israels Plads i løbet af festivalen. Tag familien i hånden og nyd en bæredygtig frokost i kampen mod madspild.
3: Ekstraordinære buddinger hos Marie Holm
Vær med når buddingdronningen Marie Holm inviterer til dirrende dejligt søndagsbuddingbord hjemme i privaten på Nørrebro. Der vil blive disket op med de smukkeste buddinger på fint dækkede langborde, og du må spise, til du segner!
4: Mondän inviterer til efterfest
Den står på langbordsmiddag med delemad, lokale producenter og med stor fokus på NUL madspild. Her bliver der tryllet med råvarernes tekstur og kælet for smagen - med fokus på at skabe en hyggelig og unik aften.