Oversigt

Seneste nyt

Fans skal tilbageholdes i Parken i en time efter derby

Københavns Politi indfører skærpet strafzone omkring Parken i forbindelse med opgøret mellem FCK og Brøndby den 1. april.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Desuden har Parken fået påbud om at tilbageholde Brøndbys fans på stadion i op til en time efter kampen for at undgå sammenstød mellem grupperinger fra begge sider.

Sidste gang, de to hold mødtes i Parken, var den 12. november 2023. Her kom til det sammenstød mellem grupperinger fra begge sider, og en række personer. 

- I november så vi organiserede angreb på modstanderholdets fans, hærværk og konfrontationer med politiet. Det vil vi ikke acceptere, og vi håber og tror, at en skærpet strafzone i området – sammen med vores synlige indsats – vil kunne holde gemytterne i ro, siger ledende politiinspektør Peter Dahl i pressemeddelelsen.

Den skærpede strafzone gælder i tidsrummet den 1. april fra klokken 08.00 til klokken 22.00 og gælder i følgende område: Trianglen – Blegdamsvej - Frederik V’s Vej – Edel Sauntes Allé – Nørre Allé – Lyngbyvej – Australiensvej – Sankt Kjelds Gade – Jagtvej – Østerbrogade.