Oversigt

Seneste nyt

Hvad skal Københavns nye skole hedde? Det skal de lokale bestemme

Københavns Kommune bygger en spritny skole i Kødbyen på Vesterbro, hvor Gasværksvejens Skole forventes at flytte ind i starten af 2025. Nu beder kommunen om hjælp til at finde et navn til den nye skole.

Det skriver Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

Frem til den 20. februar kan områdets lokale komme med navnforslag til den nye skole enten på København Kommunes Facebookside eller ved at sende en e-mail til hvadskalskolenhedde@kk.dk.

- Når vi med den nye skole også kan tilbyde foreninger at bruge vores faciliteter, bliver vi en mere ligeværdig spiller i lokalsamfundet, og det glæder vi os til. Og derfor er det også vigtigt for os, at alle på Vesterbro og resten af byen kan komme med ideer til, hvad skolen skal hedde, udtaler skoleleder René Ørum fra Gasværksvejens Skole.

Det er dog ikke kun borgere, der skal komme med gode idéer til skolens navn. Alle de nuværende klasser på Gasværksvejens Skole er allerede i gang med at komme med idéer til et nyt navn.

Skolebestyrelsen på Gasværksvejens Skole vælger i sidste ende et navn blandt de mange forslag, hvilket så endeligt skal godkendes af vejnavnenævnet samt direktionen i Børne- og Ungdomsforvaltningen.