Tre kvinder har revolutioneret et mandsdomineret marked

På kun tre år er virksomheden Female Invest vokset til at have betalende kunder i 85 lande og 30 ansatte.

Artiklen er oprindeligt udgivet i november 2022, men artiklen og indslaget er bestemt et gensyn værd. God fornøjelse.

Det er kun tre år siden, at virksomheden Female invest blev grundlagt.

- Da vi lancerede, havde vi forestillet os en slags bogklub, hvor vi kunne mødes og drikke vin og handle med aktier, siger Anna Hartvigsen, som er en af de tre stiftere af virksomheden, som hjælper kvinder til at komme i gang med at investere.

I dag er Female Invest en vidensplatform med betalende kunder i 85 lande og 30 fuldtidsansatte medarbejdere, hvoraf 18 er ansat i Danmark på kontoret et stenkast fra Rådhuset i indre København.


- Selvom vi har haft rigtig mange bump på vejen, så står vi i dag et sted, hvor vi har rejst 55 millioner kroner. Og det er sket i en verden, hvor kvinder rejser mindre end to procent i funding.

- Vi har skrevet to bøger, der er bestsellere. Vi har åbnet et kontor i London. Været med i verdens største acceleratorprogram og på Forbes ’30 under 30’-liste i finans, som de første nordiske kvinder nogensinde. Og de ting gør også, at vi føler, vi har et fundament at stå på, når folk kommer og siger, at vi ikke har et potentiale, eller at kvinder ikke gider at investere. Så kan vi bare kigge på listen og sige; ’det tror vi ikke, er rigtigt’, og så fortsætte med det, vi laver, siger Anna Hartvigsen.

I en verden, hvor mænd sidder for bordenden, har Female Invest de sidste tre år sparket døren ind. Og rejst investeringer for mere end 55 millioner kroner til deres virksomhed. De kæmper for, at flere kvinder tager ansvar for deres egne penge og investerer. Og så er ingen af de tre stiftere endnu fyldt 30.
VTS Thumb
Serie

Viljen til Succes

De sørger for at holde hovedstadsområdet i gang. De producerer, servicerer og genererer ideer - til gavn for både bundlinje og beskæftigelse. Men det er hårdt arbejde at skabe en succesfuld virksomhed. Det kræver mod, visioner, værdier og ikke mindst vedholdenhed. Det kræver viljen til succes. 

 Se serien her

Spørg Os - Afstemning

_