Truede ung mand til at tage FCK-trøje af - nu har han meldt sig selv til politiet

Rettelse
Billedet tilhørende denne artikel er blevet skiftet, fordi der på det tidligere billede optrådte en person, der ikke har noget med sagen at gøre. TV 2 Lorry beklager.

Den gerningsmand, der i en heftig delt video på internettet truer en ung mand til at tage en FCK-trøje af, har meldt sig til politiet onsdag eftermiddag.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

Manden er sigtet og bliver nu gjort klar til at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag.

Den pågældende risikerer at skulle tilbringe en tid i Vestre Fængsel. 

På Twitter skriver politiet onsdag aften, at manden er anholdt, og at han "klargøres til fremstilling".

Tidligere har politiet vurderet, at der var tale om en form for røveri, da Brøndby-tilhængeren truede den unge til at tage sin FCK-trøje af.

Truede ung mand til at smide trøjen

Mandag dukkede videoen op på de sociale medier. 

Videoen viste, hvordan en mand, der var iført Brøndby-trøje, truede en dreng med FCK-trøje til at tage sin t-shirt af i toget. Ifølge et øjenvidne, som BT har talt med, blev mindst tre personer truet til at tage deres FCK-trøjer af, og flere personer var med til at true. Mediet skriver ligeledes, at situationen ifølge deres oplysninger er meldt til politiet.

Hændelsen udspillede sig efter søndagens derby mellem de to klubber, og situationen i videoen gjorde Brøndby-fanen Rasmus Augustesen vred.

Han valgte i samarbejde med en anden person at oprette en indsamling, hvor pengene skulle gå direkte til indkøb af FC København-trøjer. 

Indsamlingen blev støttet af adskillige privatpersoner, ligesom FC København selv og profilen Kevin Diks har omtalt hændelsen på sociale medier. 

Også på andre måder gjorde tilhængere af Brøndby sig bemærket i forbindelse med kampen. Nogle gik til angreb på politiet, og Københavns Hovedbanegård blev kortvarigt evakueret som følge af kanonslag.

En leder i Københavns Politi har tidligere onsdag talt om en "meget aggressiv adfærd" fra nogle tilhængere af Brøndby. Ofre var ud over betjente og tilfældige FCK-fans også sikkerhedspersonale.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik