Udenlandske cykelstjerner hylder atmosfære i København

Tadej Pogacar, Christian Prudhomme og Philippe Gilbert hylder alle atmosfæren i København.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sejrsherre Yves Lampaert og de danske profiler, som fik lov at køre Tour de France på hjemmebane, var imponerede.

Men også en række andre stjerner fra Tour de France-feltet har efter 1. etape i Københavns gader givet udtrykt for, at det var en dag ud over det sædvanlige for dem.

- Fantastisk atmosfære fra de danske fans på ruten - et stort tak for støtten, skriver den dobbelte tourvinder Tadej Pogacar, der blev nummer tre, på Instagram.

AG2R's Bob Jungels blev nummer 12, og han var tilfreds trods regn på det meste af etapen.

- Solid enkeltstart under svære betingelser. Tak for den varme velkomst, København, skriver hollandske Jungels på Twitter.

Lotto-Soudals Philippe Gilbert fylder 40 år i næste uge, og han har oplevet mere end den gennemsnitlige rytter i feltet.

- Hvilken unik atmosfære og enestående fans i København!, skriver den rutinerede belgier på Twitter efterfulgt af Dannebrog.

Tour de Frances løbsdirektør, Christian Prudhomme, virker i et interview med Eurosport umiddelbart godt tilfreds med beslutningen om at rykke løbets start til Danmark og København.

- Det er ikke kun den bedste cykelby i verden. Vi er i cyklens hjemby. Ikke kun cykling på daglig basis, men også for Touren. Jeg er begejstret, siger Prudhomme.

Tour de France fortsætter lørdag med etapen fra Roskilde til Nyborg, mens sidste etape i Danmark i denne omgang køres søndag fra Vejle til Sønderborg. Herefter flyver Tour-feltet videre til Frankrig.

/ritzau/Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere