Køge: Betalingsparkering udsættes

Bilisterne i Køge skal alligevel ikke betale for at parkere fra på mandag

Bilister med ærinde i Køge bymidte skulle efter planen have haft penge op af lommen, når de skulle stille bilen fra sig. Der bygges på livet løs i Køge, og dermed kommer der også mere trafik - og der bliver mere rift om parkeringspladserne. Derfor var der taget beslutning om betalingsparkering fra mandag - men nu udsættes projektet, der ellers ville koste bilisterne otte kroner i timen.

Køge kommune skriver i en pressemeddelelse:

-Udsættelsen sker som en direkte følge af den forsinkelse af færdiggørelsen af Rådhusstræde med videre, der er indtrådt efter en entreprenørs konkurs.

De nye parkeringsregler var planlagt etableret som et led i udviklingen af Køge. Nye butikker, boligområder, caféer og kulturinstitutioner skyder op på steder, som tidligere har været brugt til parkering. I takt med udviklingen vil flere gæste byen – og det vil medføre et større pres på parkeringspladserne. 

Og, lyder det fra rådhuset - foreløbig sker udsættelsen på ubestemt tid. Den tid vil Køge Kommune bruge på dialog med handelstandsforeningen, Køge Grundejerforening samt beboerforeninger og pendlerforeninger.

-Vi har modtaget mange gode input fra borgere, butiksejere og andre interessenter – og dette giver os en chance for at kigge på de regler, som er meldt ud, en ekstra gang. Ikke mindst derfor er det en rigtig god beslutning, vi har taget, om at udskyde implementeringen af de nye regler, siger borgmester Flemming Christensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik