22-årige Muhammed stormer ind i byrådet

Det har været et kanonvalg for Muhammed Bektas, der har fået næstflest stemmer på den socialdemokratiske liste.

524. Så mange personlige stemmer har 22-årige Muhammed Bektas, og han er nu byrådsmedlem i Furesø Kommune. 

Det er et imponerende højt tal. For den unge mand har fået næstlflest stemmer på den socialdemokratiske liste. Det skriver sn.dk

quote Mine venner og familie er stolte. De har været med til at hjælpe. Jeg er født og opvokset i Værløse. Der er så mange der siger, hvor er det sejt og hvor er det fortjent. 

Muhammed Bektas, nyvalgt byrådsmedlem, Furesø, Socialdemokratiet. 

- Jeg havde slet ikke forventet det. jeg regnede med 200 stemmer. Det er mere end fordoblet. Det blev jeg overrasket over, siger Muhammed Bektas til TV 2 Lorry. 

Den unge mand fortæller, at han havde været nervøs hele dagen. 

- Jeg tænkte, kommer folk og stemmer på mig?, siger han. 

Stor opbakning fra venner og familie 

Men det viste sig hurtigt, at Muhammed Bektas ikke havde nogen grund til at være nervøs. Det politiske liv er da heller ikke nyt for Muhammed Bektas, der også sidder som formand for Furesø Ungeråd.

Han har været medlem af Socialdemokratiet siden 2014. Han fortæller, at han er opmærksom på, at de mange personlige stemmer også forpligter:

- Jeg har talt med rigtig mange mennesker, og nu vil jeg tage de snakke med i byrådet og føre noget af den politik, som gavner dem, jeg har talt med, siger Muhammed Bektas og fortsætter: 

-Mine venner og familie er stolte. De har været med til at hjælpe. Jeg er født og opvokset i Værløse. Der er så mange der siger, hvor er det sejt og hvor er det fortjent. 

Det er ikke kun politik, der fylder hos den unge mand. Han er nemlig også økonomistuderende ved Københavns Universitet, hvor han påbegyndte uddannelsen i 2016. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik