Disse tre sager afgør valget i Hørsholm

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Hørsholm lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i kommunalbestyrelsen i Hørsholm.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse sager afgør valget i Hørsholm:

 1. SFO-priser har været et varmt emne i Hørsholm i år, da et flertal besluttede at hæve prisen markant for de ældre elever. Det fik halvdelen af eleverne til at melde sig ud. Nu må forældre af med 1.772 kroner for de mindste børn, mens SFO koster 980 for 4. til 6. Klasse, selvom både V og S, ønsker prisen sat ned til de oprindelige 500 kroner.
   
 2. Hørsholm har landsrekorden i lange skoledage. Det vil LA og Kristendemokraterne have lavet om på, mens borgmesterpartiet, K, gør sig klar til at skære i den understøttende undervisning. Men lige den del af den lange skoledag er hellig for S. V mener, at det må være op til den enkelte skoleleder.
   
 3. Der er blevet hevet for mange penge ud af posen til de ældre, mener kritikere i kommunalbestyrelsen. Der er forskellige bud på, hvordan de ældres liv kan forbedres. Nogle foreslår frivillighed som drivkraft, andre er vilde med en klippekortsordninger med ekstra goder, mens nogle tredje lægger vægt på forebyggelse af skader og indlæggelser.

TV 2 Lorry besøger Trommen den 2. november, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Hørsholm bedre at kende. Læs mere her


Oversigt

Seneste nyt

  Overblik

  Overblik

Oversigt

Seneste nyt

  Overblik

  Overblik