Disse tre sager afgør valget i Stevns

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Stevns lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i kommunalbestyrelsen i Stevns.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse sager afgør valget i Stevns:

  1. Et politisk drama ud over det sædvanlige er i gang i Stevns. Den siddende borgmester, Mogens Haugaard Nielsen har ikke medvind blandt sine kolleger i byrådet, og blev tidligere på året væltet af pinden somborgmesterkandidat af sine tidligere partifæller i Venstre til fordel for Anette S. Mortensen. Det fik ham til at forlade V og stifte et nyt parti, Nyt Stevns. Senest blev der vedtaget et budgetforlig uden om Mogens Haugaard Nielsen.
     
  2. Stevns Klint er UNESCO verdensarv, og det trækker af turister til kommunen. Kommunen er med i et turistsamarbejde med VisitSydsjælland-Møn, som de fleste partier er glade for. K mener dog, at man skal satse mere på lokale aktører. Derudover går diskussionen på, om man igen skal åbne et turistcenter i Rødby.
     
  3. Der er for stor fokus på de større byer i Stevns, mener flere partier i kommunen. Derfor er landsbyråd eller borgerdrevne projekter på flere partiers lister over vigtige indsatsområder, og det er også blevet prioriteret i årets budget.

TV 2 Lorry besøger Hårlev Hallen den 9. november, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Stevns bedre at kende. Læs mere her

Spørg Os - Afstemning

_