'Stop jyden' og 'Ungdreng': Her er de skøreste valgvideoer

Politikerne i Hovedstadsområdet har skruet op for kreativiteten i jagten på stemmer. Det er der kommet en række gakkede kampagnevideoer ud af.

De seneste uger er danskerne blevet bombarderet med kommunalpolitik.

Både fra medierne, men så sandelig også fra de politiske kandidater, hvoraf mange har kastet sig ud i alle mulige kulørte kampagnevideoer, der skal forsøge at fange vælgernes opmærksomhed.

Det er især kommet til udtryk på de sociale medier, hvor den ene skæve valgvideo efter den anden er blevet delt i løbet valgkampen. 

Måske er du allerede faldet over flere af dem. Hvis ikke har vi her samlet et overblik over nogle af de mest kreative indslag.

Fra Gulddreng til Ungdreng

En kandidat fra Ungt Gribskov i Gribskov har forvandlet Gulddrengs 'Model' til Ungdreng med sangen 'Stem': 

Diskoglad liberal-social

Kandidat til byrådet i Lyngby-Taarbæk Kasper Langberg fra Radikale Venstre har lavet denne her valgsang med inspiration fra 70'er-diskohittet 'Good Times' af Chic:  

Alternativ ballade

Niko Grünfeld, Alternativets spidskandidat i København, har fået produceret denne her lille 'alternative' ballade:

Despacito-Sune

Og så er der Sune Raunkjær fra Venstre i Halsnæs, som har lavet sin egen lille hjemmestrikkede version af monsterhittet Despacito.  

Gang i Helsingør

Adam Nikolaj Maarbjerg, kandidat for De Radikale i Helsingør, har kastet sig ud i at rappe. Her kan du se, hvordan det gik: 

Stop Jyden

Sidst, men ikke mindst, er der også denne her Frederiksbergsk Folkeparti, som er dødhamrende trætte af jyder:

Er du stadig i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds den 21. november. Så kan du tage TV 2 Lorry's kandidatest nedenfor:


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik