Valgdebat i Køge

Kom og mød den kommende borgmester i Køge

Torsdag d. 9. november fra kl. 19.30 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Tapperiet med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Køge Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Kom og vær’ med og hør hvad de lokale politikere har af ambitioner og drømme for Køge Kommune de næste fire år.

Det begynder allerede kvart i 18

Som optakt til TV 2 Lorrys debat invitere Køge Kommune på valgflæsk. Borgere og politikere spiser sammen, og her vil der være rig lejlighed til at møde spidskandidaterne og blive klogere på deres politik. Arrangementet er åbent for alle, men man skal melde sig til. Send en mail til byraadssekretariatet@koege.dk. Skriv valgflæsk i emnefeldtet. Da der er et begrænset antal pladser, er det efter først til mølle princippet, og man kan maksimalt tilmeælde to personer.

 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Tapperiet torsdag d. 9. november, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Køge kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik