Copenhagen Pride: Se showet her på TV 2 Lorry

For første gang i Danmark produceres en fuld koncert med den spritnye XR-teknologi. Det er et led i dette års digitale Pride. Og du kan se showet her.

TV 2 Lorry lægger hjemmeside til et kæmpe show, når Copenhagen Pride på lørdag d. 22. august producerer et liveshow med værter, koncerter og kendte gæster, produceret med den spritnye XR-teknologi. Showet livestreames her på TV 2 Lorrys hjemmeside både i en ren version og med tegnsprogstolkning, der i vanlig Pride stil ventes at blive ganske underholdende.

Showet kan også ses på TV 2 Lorrys egen kanal.

Showet er kulminationen på dette års digitale Copenhagen Pride Week, da coronavirus har umuliggjort det traditionsrige slutshow på Rådhuspladsen.

Ny teknologi

Det er udviklerne af XR-teknologien, der har valgt at stille licensen til denne software til rådighed for omkring 15 koncertarrangører på verdensplan i 2020, og Copenhagen Pride er en af dem.

XR-teknologi står for Extended Reality og blev særligt kendt i forbindelse med Katy Perrys optræden i American Idol. XR-teknologi handler om visuelt at lege med publikums opfattelse af virkeligheden ved at manipulerer med, hvad publikum opfatter som fysisk virkelighed. 

Sendetid:

TV 2 Lorry begynder dækning både på vores egen kanal og her på hjemmesiden allerede fra klokken 18:30, når den digitale version af Pride Paraden går i gang. 

Og aftenens nyhedsudsendelse kommer også til at have fokus på Priden.

Selve showet begynder klokken 19:45

Værter og musik

Det bliver tre hold værter, der binder showet sammen. Blandt dem Veninderne, der er kendt landets over for deres banko aftener. Musikken leveres blandt andre af Rosa Lux, Bitty Bitschlap og Freja Kirk.

- Vi har udvalgt en række kunstnere og artister, som vi i forvejen var i dialog med om deltagelse i dette års Pride, og som næsten alle er selv-identificerede LGBTQIA+ personer, fortæller show ansvarlig Tonny Liljenberg.

- Vi har planlagt et TV-show, som kan gennemføres selv om grænser lukkes eller landet lukket delvist ned, og derfor har vi engageret herboende kunstnere, siger han.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik