Gavlmalerier og smuk natur: Tip os med dit favoritsted

Vi er blevet sendt på galleri i Frederiksværk, til Herstedhøje i Albertslund og på jagt efter Helsingørs gavlmalerier. Men hvor skal vi nu hen? Tip os med nye gode oplevelser.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I programmet OPLEV tager vi hver uge på opdagelse i hele Lorryland, og hver gang får vi tips fra seerne til, hvor de synes, man skal tage på besøg. 

Vi er blandt andet blevet sendt til Skibsklarerergården i Helsingør, til Toftegården i Albertslund og op i højderne til den smukke udsigt på Herstedhøje i Albertslund.

Men vi vil rigtig gerne høre om endnu flere af jeres yndlingssteder. 

For er der et sted, der hvor du bor, som du synes, andre bare må opleve, så skriv til os. Vi vælger ét nyt sted hver uge, som vi tager ud og laver billeder fra og anbefaler i programmet. 

Skriv til oplev@tv2lorry.dk 

Vi har et site, hvor vi samler alle informationer, så du kan blive inspireret til at gå på opdagelse i vores område. Klik her for at besøge vores univers 'Oplev'. 

Siden bliver opdateret hver uge, så der hele tiden kommer nye steder, du kan besøge. 

Efterårsferien er lige om hjørnet, og mange børnefamilier holder fri. Hvis I er til udendørs aktiviteter, så er der masser af muligheder i vores område. Her har vi samlet et par stykker af dem.


Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere