Jury har talt: Ti fantastiske fællesskaber nomineret

Det er ti meget forskellige fællesskaber, der nu kan glæde sig over at være med i opløbet om at blive årets mest fantastiske fællesskab.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en svær opgave - og en stor bunke der blev taget hul på, da TV 2 Lorrys jury skulle læse sig igennem 219 ansøgninger fra foreninger og fællesskaber fra hovedstadsområdet.

For Lorryland vrimler med unikke fællesskaber. Følgende fællesskaber er nu nomineret i TV 2 Lorrys sendeområde:

Mangfoldigheden er vigtig for juryen, for konkurrencen FANTASTISKE FÆLLESSKABER er TV 2 regionerne, Tuborgfondet og Lokale og Anlægsfondens hyldest til alt det, vi har og løfter sammen - og det er ikke så lidt vi mødes om derude.

I de kommende uger vil landets øvrige TV 2 regioner finde deres ti nominerede. I første omgang handler det, for de nominerede fællesskaber, om at vinde den regionale pris på 50.000 kroner.

De fællesskaber, der vinder den pris i de otte TV 2 regioners sendeområder mødes i landsfinalen, hvor en pris på yderligere 100.000 kroner er på spil. 

 

I løbet af de næste måneder vil der blive produceret små portrætfilm af alle de nominerede fællesskaber - og til september kan alle seere og brugere sms-stemme på deres favorit her på tv2lorry.dk/ff.

Vinderen offentliggøres på Frivillig Fredag d. 28. september. Herefter bliver der åbnet for landsdækkende afstemning blandt de otte finalister fra hele landet.

Læs mere om sidste års vinder her:

Vinderen af landsprisen offentliggøres ved et stort tv-show 3. november. Et show som vises på alle TV 2 regioners tv-kanaler og hjemmsider.

Så følg med - vi er slet ikke færdige med at hylde fællesskaberne!

 

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_Nyheder

Skraldemand i arbejde ny

Skraldemænd er på arbejde igen - men forhandlingerne er ikke slut

trafik kø

For 10 år siden kæmpede borgmestre mod betalingsringen – sådan forholder de sig til roadpricing i dag

Irma genstand Museum

Kan du undvære dit Irma-net?
Museum efterlyser Irma-genstande med en personlig historie

Vis mere
Politi skud nørrebro december

Tiltale: Bandedrab i København blev forberedt i ti dage

20061028-153449-4-3543x2395ma

Derfor har vi stadig sommertid

Vis mere