Kaos på pædagoguddannelse: Studerende vil blokere ledelsen

De pædagogstuderende har fået nok af ledelsen hos UCC og vil nu tage skrappere midler i brug.

Mere end 500 studerende på UCC Campus Carlsberg har sendt klager til ledelsen, og derfor har man nu valgt at give ledelsen ’det røde kort’.

Det sker efter et stormøde torsdag, og konklusionen heraf er, at de studerende ikke mener, at UCC’s ledelse forholder sig alvorligt til problemerne på pædagoguddannelsen og på Campus Carlsberg.

Oprøret blandt de studerende har ført til en opfordring til alle pædagogstuderende og andre UCC-studerende til at blokere ledelsesgangen på UCC Campus Carlsberg på mandag på ubestemt tid startende fra klokken syv om morgenen.

Ditte Gammeltoft, der er pædagogstuderende på Campus Carlsberg og enlig mor til to, vil deltage i blokaden

- Endnu engang ser vi, at de studerende ikke bliver informeret ordentligt. Vi skal afslutte vores første praktik med en skriftlig prøve. Først to dage inden den skal afleveres, har vi fået et konkret svar på hvordan prøven skal udformes. Flere studerende har fået modsatrettede informationer, og det stresser både os studerende og underviserne. Det er bare et af de mange problemer vi som studerende oplever på UCC.

 
 

Ditte Gammeltoft oplever, som mange andre pædagogstuderende, at ledelsen ikke tager de studerende alvorligt.

- Vi skal blive ved med at stille krav til ledelsen. Vi skal blive ved med at sige fra og vi skal blive ved med at stille spørgsmålstegn. UCC siger, at man tager en uddannelse. Jeg siger at vi skal tage vores uddannelse tilbage.

I Pædagogstuderendes Landssammenslutning er man chokerede over de mange henvendelser fra studerende der oplever problemer på UCC.

- Det er tydeligt for alle at der er problemer på UCC. Det er problemer der kan og skal løses på både ledelses- og politisk niveau, men det kræver at ledelsen tager deres ansvar på sig. Vi bakker de studerende op i deres kamp. Det er vigtigt, at der bliver sat fokus på pædagoguddannelsen, dens forcer, men også dens mangler. Kun på den måde kan den blive bedre, siger Thea Caroline Gambill, faglig sekretær i Pædagogstuderendes Landssammenslutning.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik