Unge efterlyser politi i Folkeparken

Efter masseoverfald på en ung mand sidste fredag, retter de unge, der bruger Folkeparken i Roskilde en bøn til politiet om at være mere tilstede i parken i weekenden.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Victor, Mads og Mathias bruger selv Folkeparken om fredagen til hygge med studiekammeraterne. I Dagbladet Roskilde fortæller de om flere episoder i parken. En gang har 100 unge forfulgt to unge gennem parken og drengene beretter også om piger der slås og river hinanden i håret.

De tre drenge så masseoverfaldet i parken i fredags og mener at gruppen, der overfaldt den unge mand, kun kommer for at slås.

Folkeparken ligger midt i Roskilde med små søer, store grønne træer og et stort amfiteater. Parken bruges til en lang række lokale arrangemener året rundt, f.eks. motionsløb og teater.

Der har været problemer med hash-handel og med tyveri af sjældne ænder før i tiden.

Og når de unge om fredagen samles og hygger går det åbenbart hårdt til.

Hos Midt- og Vestsjællands politi har politikommisær Richard Olsen ikke hørt om masseoverfaldet. Han siger til Dagbladet Roskilde at politiet ofte kører forbi parken og opfordrer de unge til at melde alle overfald og andre ulovligheder til politiet. Så det er muligt for dem at gribe ind.

Du har læst en artikel fra TV 2 KosmopolSpørg Os - Afstemning

_


Vis mere
Cecilie Laustsen

Cecilie lider af kronisk lungesygdom:
Nu løber hun for at samle penge ind til forskning

Testcenter

De sidste testcentre er lukket:
"Vores erfaringer kommer til at gøre en stor forskel"

Vis mere