Politiet: Flere er dræbt ved skyderi i Field's

På et pressemøde mandag aften bekræfter chefpolitiinspektør Søren Thomassen, at der er flere dræbte og tilskadekomne efter skyderiet i Field's.

Flere personer er dræbt i forbindelse med skyderiet i Field's søndag aften. 

Det oplyser chefpolitiinspektør Søren Thomassen fra Københavns Politi ved et pressemøde på Politigården.

- Det, vi ved, er, at omkring klokken halv seks får vi en anmeldelse om skyderi på Field's. Vi rykker massivt derud og konstatere, at der har været skyderi, der er flere tilskadekomne, og der er flere dræbte.

- Da vi kommer derud, får vi pågrebet en mistænkt i umiddelbar nærhed af Field's. Han er i vores varetægt nu, og der bliver arbejdet med de oplysninger, vi har fra ham, uddyber han.

Ifølge politiet er en 22-årig etnisk dansker anholdt i forbindelse med skyderiet. Hvorvidt han har handlet alene, er endnu uvist. 

Politiet er søndag aften massivt tilstede i området og i København generelt. Københavns Politi får hjælp fra nabokredse, ligesom der er et tæt samarbejde med Rigspolitiet, oplyser chefpolitiinspektøren på pressemødet.

Derfor skal københavnerne heller ikke føle sig utrygge, lyder det fra chefpolitiinspektøren, der fortæller, at politiet vil være "meget, meget synlige i det københavnske bybillede.

- Vi vil være massivt tilstede i København, og så skal vi nok sørge for, at der er trygt. Men lad være med at søge derud (til Field's, red.) af nysgerrighed, siger chefpolitiinspektøren.Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik