Ung biograf-ansat er blandt de dræbte i Field's

Nordisk Film Biografer oplyser, at en af deres ansatte mistede livet i søndagens angreb i Field's.

En af de dræbte i søndagens tragedie i Field's var en ung ansat i storcentrets biograf. 

Det oplyser Nordisk Film Biografer i en udtalelse tirsdag morgen.

- Det er med stor sorg, vi kan bekræfte, at en af vores unge biografmedarbejdere i Field’s mistede livet ved søndagens forfærdelige og ubegribelige tragedie. Vi er dybt berørte, og vores tanker og medfølelse går til de pårørende, udtaler Casper Bonavent, direktør i Nordisk Film Biografer.

- Vores varmeste tanker og medfølelse går også til de øvrige ofre, pårørende, gæster og ansatte, der var til stede i Field’s søndag, lyder det videre.

Nordisk Film Biografer har en biograf i shoppingcenteret Field's, hvor en mand sent søndag eftermiddag pludselig begyndte at skyde omkring sig.

Biograf-medarbejder får krisehjælp

De første meldinger om skud kom til politiet klokken 17.35. 13 minutter senere kunne betjente anholde en 22-årig mand ved en parkeringsplads uden for centret.

I skyderiet mistede tre mennesker livet, og fire blev alvorligt såret. De tre dræbte var en ung kvinde på 17 år, en ung mand på 17 år og en 46-årig mand.

Kollegerne til den afdøde biograf-medarbejder får hjælp til at håndtere krisen. Derudover holder Nordisk Film Biografer lukket tirsdag den 5. juli.

- Vores ansatte i Field’s modtager krisehjælp. Alle Nordisk Film Biografer var lukkede mandag den 4. juli og er også lukkede tirsdag den 5. juli mandag i respekt for ofrene og for at tale situationen igennem med vores medarbejdere. Biografen i Field’s er foreløbig lukket frem til og med 11. juli. Vi håber på vores gæsters forståelse, udtaler Casper Bonavent.Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik