Debat under uret

Nu er der snart valg, og vi tæller ned. Vi hjælper dig med at sætte krydset ved at give dig debatter fra alle vores 34 kommuner og 2 regioner.

De 36 valgdebatter varer 1 time og bliver sendt fra den 20. oktober direkte fra Københavns Hovedbanegård. Herunder kan du se, hvornår 'Debat under uret' handler om din kommune.

Debatterne sendes direkte på TV på Lorry-kanalen samt her på hjemmesiden, hvor du også har mulighed for at se debatten, når det passer dig.


Se debatten om din kommune


Albertslund
Allerød
Ballerup
Brøndby
Dragør
Egedal
Fredensborg
Frederiksberg
Frederikssund
Furesø
Gentofte
Gladsaxe
Glostrup
Greve
Gribskov
Halsnæs
Helsingør
Herlev
Hillerød
Hvidovre
Høje-Taastrup
Hørsholm
Ishøj
København
Køge
Lejre
Lyngby-Taarbæk
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Roskilde
Rudersdal
Rødovre
Solrød
Stevns
Tårnby
Vallensbæk

Sådan har vi gjort

Velkommen til TV 2 Lorrys debatprogrammer i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget 2021. Flere end 4.000 kandidater stiller op for op imod 80 forskellige partier og lokallister i de 34 kommuner og to regioner, TV 2 Lorry dækker.

Vi kan selvfølgelig ikke have alle kandidater med, når vi sender vores debatprogrammer ’Debat under uret’ fra den 20. oktober. Her kan du læse, hvordan vi har udvalgt de kandidater, vi har inviteret til debatterne.

1. Alle partier og lokallister, der blev valgt ind ved valget i 2017, er blevet inviteret til at deltage. Men kun hvis de fortsat stiller op for det samme parti eller med en ny lokalliste. Kandidater, der stiller op for lokallister, der ikke blev valgt ind ved sidste valg i 2017, bliver ikke inviteret. Hvert parti eller lokalliste må stille med én repræsentant.

2. Alle partier, der er valgt ind i Folketinget og stiller med en kandidat i den pågældende kommune, er inviteret til at deltage i debatterne. Partiet skal være valgt ind ved sidste folketingsvalg – partiet regnes ikke for repræsenteret, hvis et folketingsmedlem har skiftet til et parti, der ikke blev valgt ind ved sidste folketingsvalg.

Selvom man ikke bliver inviteret med til at deltage i vores tv-debatter, giver vi en række andre muligheder til politikerne for at få deres budskaber og holdninger ud.

Alle kandidater er blevet tilbudt at blive repræsenteret i vores særlige kandidatdatabase, som vi har etableret i samarbejde med TV 2 Danmark, de øvrige TV 2-regioner samt en stribe aviser og dagblade. I kandidatdatabasen kan borgerne ved at svare på et par spørgsmål se, hvilken kandidat de er mest enige med. Til kommunalvalget kan man skrive sig ind her https://www.paqle.dk/candidatures/6514978 og til regionsrådsvalget her https://www.paqle.dk/candidatures/6514979.

Derudover er alle kandidater, partier og lokallister velkommen til at kontakte os med informationer om debatmøder og arrangementer ved at skrive til redaktionen på kv21@tv2lorry.dk.

Redaktionen