Mette og Vibeke vil gøre det normalt at være på mandejagt, selvom man snart er 50

Mette Oscar Pedersen og Vibeke Mie Svendsen taler i deres podcast om at være single midt i livet. Og vil gerne gøre det legitimt at være på mandejagt og date, hvis det er det, man vil.

Mette Oscar Pedersen og Vibeke Mie Svendsen er begge i slutningen af 40'erne og har været singler i det, de selv beskriver som "tre millioner år".

Og den status er noget, der har fyldt en del i deres liv. På godt og ondt.

- Det kan være rigtig mærkeligt og svært at være single, når du er over 40 år. Det var jo meningen, at man skulle have været i et eller andet parforhold med et huslån og en labrador. Og det har vi ikke, siger 46-årige Vibeke Mie Svendsen.

quote Vi vil gerne tage skammen ud af det og gøre det legitimt at være på jagt.

Mette Oscar Pedersen

Derfor har de lavet podcasten 'Mandefald', hvor de deler de tanker og følelser, der følger med tilværelsen som single midt i livet.

Og så taler de en hel masse om dating.

Mandefald

Der er langt flere enlige kvinder end mænd i hovedstadsområdet. Tal fra Danmarks Statistik viser, at der i 2020 var 87.770 enlige kvinder i København Kommune, mens antallet af enlige mænd blot sneg sig op på 66.962.

For de to kvinder mærker nemlig konsekvenserne af, at der er langt flere enlige kvinder end mænd i hovedstadsområdet. Og derfor forsøger de at være mere initiativrige - og opfordrer andre kvinder til at gøre det samme.

- Der er en form for skævvridning der. Men det betyder også bare, at vi som kvinder må være bedre til at vise interesse, understreger 49-årige Mette Oscar Pedersen.

- Vi vil gerne tage skammen ud af det og gøre det legitimt at være på jagt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik