Vestegnen forlænger visitationszoner: "Et vigtigt værktøj"

Københavns Vestegns Politi har torsdag eftermiddag valgt at forlænge visitationszonerne på den københavnske vestegn.

Visitationszonerne forlænges på den københavnske vestegn.

Det står klart efter politidirektør Svend Foldager i dag har besluttet, at zonerne opretholdes for at gøre borgerne trygge.

quote Visitationszoner er et af vores vigtige værktøjer til at bekæmpe bandefolk og deres kriminalitet

Svend Foldager, politiinspektør, Københavns Vestegns Politi

- Vi arbejder døgnet rundt for at gøre borgerne på Vestegnen trygge, og visitationszoner er et af vores vigtige værktøjer til at bekæmpe bandefolk og deres kriminalitet, siger politiinspektør Svend Foldager i en pressemeddelelse. 

Beslutningen betyder, at politiet fortsat kan kropsvisitere og undersøge køretøjer for at forebygge, at nogen "foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd", står der i pressemeddelelsen.

Årsagen til forlængelsen af visitationszonen skal findes i den aktuelle bandekonflikt i og omkring miljøet.

Senest fandt politiet for to dage siden skudsikre veste hos personer med bandetilknytning, og igår blev en pistol beslaglagt. 

Københavns Vestegns Politi oplyser, at de siden etableringen af visitationszoner i slutningen af september har foretaget omkring 360 visitationer, ransaget 80 køretøjer og oprettet 85 sager eller sigtelser, der har relation til våben- og narkolovgivningen.

Forlængelsen løber indtil den 23. november.

Her gælder visitationszonen

Visitationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Nordre Ringvej, Marielundsvej , Mileparken, Ballerup Boulevard, Ballerup Idrætsby til Sydbuen, Vestbuen, Ågerupvej inklusiv Grandtoften til Baltorpvej, Vestbuen, Ballerup Byvej, Ring 4 til kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk) – dog undtaget hvor Ring 4 løber i Furesø kommune ved Åvej og Ny Hjortespringsvej. Fra Ring 4 afgrænses zonen mod syd langs kommunegrænsen (Gladsaxe/Lyngby-Taarbæk/Gentofte/København) til Slotsherrensvej.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik