Godt nyt for både vandhunde og elitegymnaster

Maskotten Luffe var på plads i dag, da den røde snor blev klippet i Flintholm Svømmehal. Taler, musik og balloner markerede indvielsen.

Det var ikke badetøjet, men de blå futter, der var den fremherskende beklædning blandt de første gæster i Frederiksbergs sprit-nye svømmehal. For badegæsterne bliver først lukket ind i morgen.

I dag var det borgmesteren, bygherren og politikerne fra kultur- og fritidsudvalget, der tog i mod både små og store borgere , og gav en rundtur langs bassinnerne.

quote Vi har et enormt pres på vores gamle Frederiksberg svømmehal, og vi er en attraktiv kommune, hvor vi bliver flere og flere borgere.

Jørgen Glenthøj, Borgmester, Frederiksberg, Kons.

Og interessen er stor, for Frederiksberg har i mange år manglet en svømmehal mere:

- Vi har et enormt pres på vores gamle Frederiksberg svømmehal, og vi er en attraktiv kommune, hvor vi bliver flere og flere borgere. Så det bliver et stort plus, at vi nu kan byde på svømning her i Flintholm Svømmehal, siger Frederiksbergs konservative borgmester Jørgen Glenthøj, til TV 2 Lorry i dag.

Privat drift i 20 år

Den nye svømmehal er et "offentligt-privat samarbejde" mellem Gribskov Gruppen og Frederiksberg Kommune. Gribskov gruppen har ikke bare været bygherre, de bliver også ansvarlige for driften de næste 20 år.

I dag afslørede administrerende direktør Søren Larsen da også, at Gribskov gruppen derfor har taget indretningsmæssige valg, der gør svømmehallen sikker på at tiltrække publikum nok i mange år.

Den seks etager høje bygning er bygget ned i jorden. To etager er under jordoverfladen. Svømmehallen er den sidste store brik i den udvikling, som Flintholmområdet har gennemgået de seneste år.

quote Det bliver et stort plus for de mange borgere i kommunen, at vi nu kan byde på svømning her i Flintholm Svømmehal.

Jørgen Glenthøj, Borgmester, Frederiksberg, Kons.

Hallen ligger på Bernhard Bangs Allé 41, midt mellem metrostationerne Lindevang og Flintholm. 

Wellness og eliteidræt

Ud over bademaskotten Luffe, der giver børnerabatter i børneklubben, kan de større badegæster tage temperaturen på 25 meter bassinet, suse afsted i vandrutsjebanen, og lade de helt små plaske rundt i børne-badeområdet.

Der er også en wellness-afdeling, en café og en idrætsgymnastikhal.

Det 6.400 kvardratmeter store byggeri rummer også to af kommunens største foreninger, Hovedstadens Svømmeklub og Hermes Gymnastikforening. De får både træningsfaciliteter og administration i hallen.

Så er du og resten af familien vilde med at slå flik-flak eller lave vandbomber, så er det i morgen, fredag d. 23. juni, I skal finde badetøjet frem.

Læs mere om svømmehallen på hjemmesiden her.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik