Akut arbejde lukker skandaleramt bro - igen

Et akut vedligeholdelsesarbejde har lukket Kronprins Frederiks Bro frem til torsdag eftermiddag.

Kronprins Frederiks Bro i Frederiksund er lukket frem til torsdag eftermiddag.

Det oplyser Vejdirektoratet til TV 2 Kosmopol.

- Broen er spærret i begge retninger på grund af service, og den er spærret frem til klokken 15 i begge retninger, siger pressemedarbejderen hos Vejdirektoratet.

Jens Præst er fagprojektleder på Kronprins Frederiks Bro for Vejdirektoratet, og han oplyser, at de akutte problemer på broen blev opdaget i forbindelse med et andet renoveringsarbejde på broen.

- Vi er ved at lave nogle andre renoveringsarbejder på broen, og det er i den forbindelse, at man opdager, at der er nogle låsemekanismer, som har løsnet sig, forklarer projektlederen.

Det planlagte renoveringsarbejde skulle forløbe med broen åben, men da man opdagede de defekte låsemekanismer blev broen altså lukket.

Ifølge Jens Præst skyldes renoveringsarbejdet, at en storstilet renovering af broen i foråret sidste år var fejlslagen. Det er de fejl, man nu forsøger at reparere.

Torsdagens akutte brolukning skriver sig ind i en efterhånden lang historie om både planlagte og uplanlagte spærringer af trafikken i forbindelse med bro-problemer.

TV 2 Kosmopol følger sagen


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik