Oversigt

Seneste nyt

Søster til Louise Borglit takker politi efter 30-årigs forvaringsdom

Susanne Borglit, søster til den dræbte Louise Borglit, retter en tak til politiet samt lokalbefolkningen i Herlev, efter at Retten i Glostrup mandag har kendt en 30--årig mand skyldig i drabet, der blev begået i Elverparken i 2016.

- Selv i perioder hvor de (politiet, red.) var under stress, opgav de aldrig at forsøge at opklare denne sag og bringe retfærdighed til vores familie og til Louise og hendes ufødte barn. Det er imponerende det arbejde de har gjort. Tak for det, skriver Susanne Borglit i en udtalelse sendt til TV 2 Kosmopol.

I samme udtalelse takker søsteren til Louise Borglit for den støtte fra blandt andet lokalbefolkningen, som familien har modtaget både før og under retssagen.

- I Herlev er der stillet et borgerforslag op, om en mindeallé til ære for hende. Det rør os dybt!

Mandag formiddag blev en 30-årig kendt skyldig i drabet på den dengang højgravide Louise Borglit, som blev begået i Elverparken i Herlev tilbage i 2016. 

Han er mandag eftermiddag blevet idømt en forvaringsdom. 

- Vi får aldrig Louise tilbage, og vores liv er ændret for altid. Det har haft store konsekvenser for vores familieliv, og vi skal leve med en stor sorg resten af vores liv. Nu kan vi lægge låg på en del af det og komme væk fra mediernes søgelys. Det giver os forhåbentlig den ro, som vi har brug for, til at mindes lige præcis hvor skønt et menneske hun var, udtaler Susanne Borglit.