Brødre vandt travhest til 500.000: Hvad skal vi stille op?

Brødrene Nicolaj og Frederik Mammen har vundet en værdifuld travhest. Først skreg de nærmest af glæde, men nu er de i syv sind.

Der skulle trækkes lod. Og chancerne var små.

Men heldet var med brødrene Nicolaj og Frederik Mammen fra København. 

Deres navne blev hevet op af pokalen, da der fredag skulle trækkes lod om den værdifulde travhest Commit Boom Bay på Charlottenlund Travbane.

Hoppen er en af favoritterne til næste års Hoppederby, og allerede inden lodtrækningen var der kommet et stort bud på den. Dermed vurderes travhoppen til at være over en halv million kroner værd. Det skriver eb.dk.

quote Da vores nummer så bliver trukket, begyndte vi nærmest at skrige. Vi havde slet ikke regnet med det.

Nicolaj Mammen

Her dagen derpå kan suset stadig mærkes. 

- Det er klart at spændingen og pulsen stiger, når der skal trækkes lod om den hest, vi har købt lodder på. Og da vores nummer så bliver trukket, begyndte vi nærmest at skrige. Vi havde slet ikke regnet med det, siger lillebror Nicolaj Mammen til TV2 Lorry og fortsætter:

 - Det er en rigtig god hest, og vi har hørt tale om, at den er favorit til næste års Derby. Så det er jo kæmpestort pludselig at eje sådan en hest, siger Nicolaj Mammen. 

Havde købt seks lodder 

Hesten har været ejet af Team Lunden, der er en anpartsstald på Charlottenlund Travbane, hvor der var 500 anparter til 1.000 kroner. Projektet sluttede fredag, og så havde en anpartshaver chance for at vinde hoppen.

De to brødre havde købt seks lodder, så deres vinderchancer var ikke ret store. 

 - Vi havde jo slet ikke regnet med at vinde, så lige nu aner vi faktisk ikke, hvad vi skal stille op med den. Skal vi sælge den eller beholde den? Det er det, vi snakker meget om lige nu, siger Nicolaj Mammen til TV 2 Lorry.

Nu er brødrene gået i tænkeboks, for at regne ud, hvordan de får mest ud af den uventede gevinst. 

- Der er jo en vis risiko ved at beholde den, for den kan jo i princippet dø i morgen eller bare brække benet. Men samtidig er det så god en hest, at den måske vinder meget næste år og stiger i værdi. Så det er lidt svært for at beslutte lige nu. Det skal vi lige blive lidt klogere på, siger Nicolaj Mammen.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik