Vandt formue på skrabelod: "Den længste weekend i mit liv"

En 68-årig kvinde kan nu se frem til 25.000 kroner hver måned i de næste ti år, efter hun forleden vandt den helt store gevinst på et skrabelod.

En 68-årig kvinde fra Greve Kommune blev ramt af ægte julekarma, den 1. december. Hun var med en veninde i Greve Centret, og veninden skulle ind i kiosken for at købe en Lotto-kupon.

- Jeg sagde til hende, at det gad jeg sgu ikke, så jeg snuppede sådan et skrabelod i stedet for, fortæller hun Danske Spil og understreger, at hun gerne vil være anonym.

Da hun kom hjem til sig selv, skrabede hun loddet, som var et 25 års jubilæumslod. Til kvindens store overraskelse vandt hun, og hun kan nu se frem til at få udbetalt 25.000 kroner hver måned de næste ti år.

Glæde og ængstelse

For den 68-årige, blev det først rigtig sjovt at vinde de sammenlagt tre millioner kroner efter en noget lang weekend med både glæde og ængstelse i maven. 

- Det har været de længste dage i hele mit liv. Jeg skrabede jo loddet i fredags kl. 13.45, så jeg skulle tilbage til kiosken i Greve Centret. De sendte mig så videre til banken, og der var klokken blevet 15.45. Da jeg så kommer derind, ringer de til Danske Spil, men får af vide, at der vil gå en halv time, før de kan gøre et eller andet, jeg ikke helt forstod. Og til den tid er banken jo lukket. Så jeg må tage loddet med hjem igen. Og jeg lover dig, jeg har været så nervøs for, at jeg skulle tabe det, eller miste det på en eller anden måde. Så jeg har knap nok været ude og har nærmest sovet med det under hovedpuden, fortæller kvinden.

Helt lettet

Men efter hun nu har været i banken, fået loddet i sikkerhed og fået udbetalt de første 25.000 kroner, har hun det meget bedre.

- Jeg er helt lettet nu. Så nu håber jeg, at jeg kan begynde at nyde det lidt, selvom det stadig ikke er feset helt ind på lystavlen. Og jeg ved jo slet ikke, om jeg i min alder kan nå at få brugt alle de penge, siger hun til Danske Spil. 

Hun lover dog, at der kommer ekstra gode gaver under træet juleaften. 

- Jeg tror, der er nogen, der bliver meget tilfredse med deres julegaver i år, siger hun og henviser til sin datter og børnebørn. 

Danske Spil startede nemlig med at sende skrabelodder på gaden i 1992. Skrabeloddet hed Quick, som senere blev navnet på alle skrabelodderne fra Danske Spil.

Det var denne type skrabelod, som den 69-årige kvinde vandt på.
Det var denne type skrabelod, som den 69-årige kvinde vandt på.
Foto: Danske Spil

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik