Bedrøvet ejer: Vin stjålet fra eksklusiv sushi-restaurant

Dyre vine og champagne er ifølge ejer frarøvet Sushi Anaba.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I weekenden blev Michelin-restauranten Formel B udsat for vinkup, og nu kan ejeren af en anden eksklusiv københavnerrestaurant, Sushi Anaba, fortælle, at han også er blevet frarøvet adskillige flasker champagne og vin i selvsamme weekend. 

Det skriver han på Facebook. 

“Vi er desværre blevet ramt af indbrud i weekenden, af nogen der desværre har kendskab til vine og vidst hvad de skulle tage. Vi har fået stjålet en stor mængde champagne og vin,” skriver Mads Battefeld Hansen på Facebook.

Sushi Anaba åbnede i oktober sidste år, og var ifølge eksperter med i opløbet om at få en Michelin-stjerne ved den seneste uddeling for få uger siden. Der er kun plads til otte spisende på den lille restaurant i Nordhavn, og en menu med sushi og vine koster 2.300 kroner. 

Disse vine blev stjålet:

Taittinger - comte de champagne
Pol roger
Krug
Pierre jouet
Domaine servin
Zind humbrecht
Domaine duvissat
Domaine dagueneau

 

 

Kilde: Mads Battefeld Hansen på Facebook.

Til TV 2 Lorry fortæller en nedslået Mads Battefeld Hansen, at han vurderer, at der er stjålet 60 flasker vin og champagne til en værdi af mellem 60.000 og 70.000 kroner. 

De dyre flasker blev stjålet fra et aflåst rum i en kælder, som restaurant Anaba har adgang til på lige fod med beboerne i den ejendom, hvor restauranten ligger i stueetagen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Én af retterne på Sushi Anaba. 
Én af retterne på Sushi Anaba. 
Foto: Rasmus Palsgård, FEINSCHMECKEREN

- Det er lidt underligt, for der er ingen, der ved, at vi har det rum. Og det er kun os tre ansatte, der har nøgler til rummet, siger Mads Battefeld Hansen til TV 2 Lorry. 

Aflåst kælderrum

Mandag skulle han i kælderen efter en flaske champagne og kunne konstatere, at en masse flasker var forsvundet fra rummet. 

- Døren til rummet var almindeligt lukket, så låsen må være lirket op. Vi har haft fat i politiet, men de kan ikke gøre så meget, når der ikke er tegn på indbrud. 

Det er anden gang i samme weekend, at der bliver stjålet vin fra en kendt restaurant. Hvad tænker du om det?

- Det er virkelig synd for dem. Det er bare ærgerligt at folk gør det. Men jeg tror ikke, der er en sammenhæng. Jeg tror desværre bare, der er nogen venner af branchen, der har fået kendskab til det, vi har. Og de er så gået meget målrettet efter nogle af flaskerne, siger Mads Battefeld Hansen.

Han håber på, at folk, der kan have set eller hørt noget, vil kontakte restauranten. 

“Chancerne for det kommer tilbage er nok ikke særlig store, men hvis der skulle være nogle der har kendskab til noget i omløb eller har set noget mistænksomt ude i Nordhavn fra lørdag til tirsdag, må i meget gerne kontakte os,” skriver han på Facebook. 

Det skriver Michelin Guide om Sushi Anaba

“The young Danish chef-owner of this compact quayside restaurant trained in Tokyo, so you can be sure of an authentic experience. It seats just 8 diners at the counter – or there’s a small tatami room for groups. Top quality Nordic ingredients underpin the classic Edomae sushi; go for the sake pairings.”Vis mere
20191016-160021-7-1920x1281we

Dødsdom til Irma-pigen:
Alle butikker lukker

Alexander Nepper

Familie holder sønnen hjemme, når der tikker sygemeldinger ind på Aula

Vis mere