Plejehjem får bøde og sur smiley: ”Vi har haft travlt hen over sommeren”

Plejehjemmet Bispebjerghjemmet har fået sur smiley og en bøde på 5.000 kroner for gentagende manglende egenkontrol i deres produktionskøkken. ”Vi har haft travlt hen over sommeren”, lyder undskyldningen.


Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Gentagende manglende egenkontrol har udløst en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner til plejehjemmet Bispebjerghjemmet på Tagensvej i København.

I juli var Fødevarestyrelsen forbi plejehjemmets produktionskøkken, hvor det blev indskærpet, at dokumentation for egenkontrol til enhver tid skal kunne fremvises på Fødevarestyrelsens anmodning.

quote Desværre har der grundet dels en langtidssygemelding og dels indføring af nyt kontrolsystem været en kortere periode, hvor vi ikke har kunnet gennemføre vores egenkontrol. Det er selvfølgelig beklageligt. Det ændrer dog ikke på, at rengøringen har været i orden.

Helle Ravn, forstander Bispebjerghjemmet

Dengang lød det fra plejehjemmet i kontrolrapporten, at: …’Hende, der stod for at dokumentere er her ikke mere. Vi må få styr på det til næste gang’.

Det skete dog ikke. Og ved et genbesøg den 7. september var den fortsat gal på Bispebjerghjemmet. Denne gang undskyldte plejehjemmet i kontrolrapporten sig med, at: ’Vi har haft travlt hen over sommeren og stor udskiftning af personale’.


Men egenkontrol skal være i orden, og derfor fik plejehjemmet både en sur smiley og bødeforlægget på 5.000 kroner.

- Det er afgørende, at hygiejnen er i orden i køkkenet, hvor maden bliver anrettet til beboerne. Det viser kontrollerne heldigvis også, at den er, skriver forstander for Bispebjerghjemmet Helle Ravn i en kommentar til TV2 Lorry og fortsætter:

- Desværre har der grundet dels en langtidssygemelding og dels indføring af nyt kontrolsystem været en kortere periode, hvor vi ikke har kunnet gennemføre vores egenkontrol. Det er selvfølgelig beklageligt. Det ændrer dog ikke på, at rengøringen har været i orden.

Bispebjerghjemmet er et selvejende plejehjem fra 1970, der har en driftsaftale med Københavns Kommune. Plejehjemmet har 90 beboere.

_Vis mere
20220707-130804-4-1920x1280we

Hun var forarget og krævede undskyldning: Nu vil S-profil bevare Ungdomshusets støtte

20220321-163848-6-1920x1279we

Camilla kan alligevel få sin kræftmedicin:
"Nogen nåede at dø i mellemtiden"

Vis mere