Kendt københavnerpizzeria får sur smiley og bøde

Stefanos Pizza har i årevis været en favorit blandt københavnere. Helt så begejstret for pizzeriaet er Fødevarestyrelsen ikke. De har nemlig netop udstyret pizzeriaet med en sur smiley og en bøde på 15.000 kroner.

Manglende egenkontrol har givet det kendte københavnerpizzeria Stefanos Pizza i Stefansgade en sur smiley og en bøde på 15.000 kroner.

Tilbage i juni måned kunne Fødevarestyrelsen ifølge en kontrolrapport nemlig konstatere, at virksomheden slet ikke lavede egenkontrol. 

Dengang fik pizzeriaet en indskærpelse, men ved et efterfølgende kontrolbesøg her i august var forholdet endnu ikke bragt i orden, og det har altså ført til en sur smiley og bøde.

- Vi har været i en proces, hvor vi skulle have opdateret vores mapper med egenkontrol, og så har vi simpelthen overset det. Der er styr på det igen, og der er ingen, der er blevet syge af noget mad fra os, siger daglig leder Yalsin Demirkiran til TV2 Lorry.

Han er samtidig både træt og ked af den sure smiley.

- Fødevarestyrelsen dukker op, når der er allermest at lave. Det er ikke helt fair. De kunne have hjulpet os i stedet, siger han.

Stefanos Pizza er de senere år vokset til at have flere afdelinger og har også modtaget en pris som Gazelle-virksomhed.

_

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik