Oversigt

Seneste nyt

Politisk comeback glippede - nu har Bondam fået nyt job

Klaus Bondam fik ikke nok stemmer til at blive valgt ind i Folketinget for Radikale Venstre ved dette års folketingsvalg.

Nu har han fået et nyt job. Han bliver nemlig ny direktør for krydstogtnetværk i Wonderful Copenhagen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Jeg glæder mig meget til at være med til at skabe en bæredygtig vækst i krydstogtturismen i København, Danmark og Østersøområdet sammen med de mange partnere og de pågældende byer.

- Det maritime fylder meget i vores historie, men er også en stor del af den fremtidige udvikling af vores samfund i en grønnere og mere bæredygtig retning. Og det er et stærkt afsæt for arbejdet med at få de globale rederier til at sejle deres gæster til netop vores havne, siger Klaus Bondam. 

Klaus Bondam sagde sit job gennem otte år som direktør i Cyklistforbundet for at gøre comeback i politik med sit folketingskandidatur til valget i november.

Han har tidligere været aktiv i partipolitik og var fra 2006 til 2010 teknik- og miljøborgmester og beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune.