Størstedelen af Lorrys læsere: Frank Jensen kan sagtens fortsætte

Mange læsere mener, at de nye beskyldninger om krænkende adfærd er en heksejagt mod overborgmesteren.

Kristian Madsen, politisk kommentator hos Politiken, vurderer, Frank Jensens politiske liv hænger i en meget tynd tråd.

Det sker efter, at Jyllands-Posten har kunnet fortælle om to kvinder, som har oplevet at blive krænket af Overborgmesteren.

TV 2 Lorrys læsere er dog af en anden holdning, hvis man løber kommentarsporene igennem på vores Facebook-side.

Størstedelen mener nemlig, at Frank Jensen sagtens kan fortsætte som overborgmester i København på trods af de nye beskyldninger om krænkende adfærd.

- Ja selvfølgelig kan han fortsætte. De kvinder skulle have sat foden ned, da det skete, og ikke nu hvor det halve af den kvindelige befolkning føler sig krænket. Det skal squ stoppe nu det her vanvid. Det er simpelthen rendt af sporet, lyder det blandt andet fra en læseren Kirsten.

 
 
Foto: Screendump

Næsten samstemmigt lyder det fra en anden læser.

- Selvfølgelig kan han det. Jeg er så træt af at høre om alle disse sager. Kom nu videre. Gør noget ved den kultur fremadrettet i stedet for, skriver Helle.

 
 
Foto: Screendump

Heksejagt

Generelt går et ord som heksejagt igen i flere kommentarer.

- Kan vi så få fred, heksejagten må slutte nu. Som Frank sagde, lad os ændre kulturen og tænke over handlingerne, han er en god borgmester for københavn, skriver Vita.

 
 
Foto: Screendump

Der findes da også dem, som mener, at Frank Jensen er nødt til at tage sit gode tøj og gå af som overborgmester.

- Nej, det kan han ikke. Det gælder også for andre! Utroligt at nogle muligvis slipper godt fra det, imens andre bliver hetzet! Han har selv valgt at gå til pressen, ergo må han også tage følgerne, lyder det fra Hanne.

Frank Jensen har søndag hasteinkaldt Socialdemokraterne i København til krisemøde for at forklare sig og fremlægge sin siden af sagen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik