Unge får tagterrasser med havudsigt: 653 ungdomsboliger snart klar

De første af de mere end 600 boliger er klar til indflytning ved Femøren på Amager.

Manglen på boliger til unge dukker op på den offentlige dagsorden hver sommer før studiestart. Og særligt i de store byområder er det en til tider gigantisk udfordring for nye studerende at finde en bolig, de kan betale.

Men et meget stort byggeprojekt på Amager nærmer sig nu sin afslutning, og dermed øges udbuddet af ungdomsboliger med hele 653 små lejligheder.

Byggeriet ligger på Engvej 155 på Amager, hvor en nedslidt erhvervsejendom over de sidste par år er blevet konverteret til et moderne ungdomsområde med som nævnt 653 boliger, der alle har eget køkken og bad. Til boligerne er der desuden fælles tagterrasser med udsigt over Øresund, og byggeriet rummer også et fitnesscenter, supermarked, cafe og en daginstitution. En del af boligerne er opført som almennyttige boliger.

Virksomheden bgb a/s er totalentreprenør på projektet, og de har netop afleveret første del - nemlig 363 boliger og daginstitutionen - samt de rå lokaler til det kommende supermarked. 

De første lejere er allerede flyttet ind.

- Jeg synes, det er en rigtig flot aflevering. Det skal man selvfølgelig synes, men vi havde altså lige omkring 200 mindre mangler på mere end 300 boliger. Det resultat er opnået efter en virkelig flot indsats af hele vores team af byggeledere, håndværkere og underentreprenører. Det er også noget vi har haft rigtig meget fokus på sammen med bygherre, siger Mads Volmer Nielsen, som er projektchef og partner i bgb a.s i en pressemeddelelse om projektet.

Og mens de første lejere altså er flyttet ind, så fortsætter byggeriet af de resterende boliger. De forventes at stå klar ved udgangen af maj næste år.

De nye ungdomsboliger har fælles tagterrasser, hvorfra der er udsigt til Øresund.
De nye ungdomsboliger har fælles tagterrasser, hvorfra der er udsigt til Øresund.

_

_


 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik