Wozniacki får ny modstander i længe ventet afskedskamp

Nu er der endelige kommet en ny dato for Caroline Wozniackis udskudte afskedskamp.

18. maj 2020 skulle Danmarks tennis-darling Caroline Wozniacki have sagt farvel til sine danske fans med en afskedskamp mod ingen ringere end Serena Williams.

De to tennisstjerner var sat i stævne i Royal Arena, og der var lagt op til en tårevædet afsked foran 13.000 tilskuere, der rev billetterne til sig på kort tid.

Men Mette Frederiksens nedlukning af Danmark i det tidlige forår 2020 ramte også Caroline Wozniackis afskedskamp.

I slutningen af året kunne hun og hendes mand, David Lee, så glæde sig over, at de skulle være forældre.

Det er de blevet i sommeren 2021, og derfor har det været et stort spørgsmål, hvorvidt afskedskampen rent faktisk ville blive til noget.

Men arrangøren har aldrig opgivet kampen, og allerede i februar lød det optimistisk, at kampen ville blive afviklet i slutningen af 2021.

Nu er det klart. Den 9. februar 2022 bliver den længe ventede kamp spillet i Royal Arena. Dog med en væsentligt ændring.

For i modsætning til den oprindelige kamp, så er det ikke længere Senena Williams, som står på den anden side af nettet.

I stedet skal Wozniacki i sin afskedskamp møde den tidligere verdensetter Angelique Kerber.

Det oplyser f Sports Group i en pressemeddelelse.

Angelique Kerber i aktion ved US Open tidligere på året.
Angelique Kerber i aktion ved US Open tidligere på året.
Foto: Ritzau Scanpix

I skarp træning

Kerber afløser dermed Serena Williams, der den seneste tid har været ramt af flere skader. 

- Jeg er virkelig glad for, at det endelig er blevet muligt at finde en dato for min afskedskamp. Især fordi jeg selvfølgelig ønsker at kunne give noget tilbage til alle mine fans i Danmark og takke dem for den fantastiske opbakning, de har givet mig, igennem hele min karriere.

- Jeg går i skarp træning og vil være 100 procent klar til at udfordre Angelique Kerber til februar. Det bliver en helt unik aften, som jeg virkelig glæder mig til, siger Caroline Wozniacki i pressemeddelelsen.

Publikum, der har købt billetter til kampen, har mulighed for at beholde deres billet.

Derudover oplyser f Sports Group, at der fredag den 24. september 2021 klokken 10.00 vil blive frigivet flere billetter.

TV 2 Lorry besøgte Caroline Wozniacki i Farum, da hun endnu var en skolepige på 12 år. Her var hun netop ved at flytte til Paris for at forfølge drømmen om at blive verdens bedste. Se indslaget her:

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik