Disse tre sager afgør valget i Køge

Få overblikket over de vigtigste, politiske sager i Køge lige her.

Kommunalvalget er over os, og inden længe skal du være med til at beslutte, hvem der får stolene i byråddet i Køge.

Vi har samlet de tre sager, der diskuteres mest højlydt og splitter politikerne mest.

Måske det giver dig en bedre idé om, hvor du skal sætte din stemme på valgdagen den 21. november.

Disse sager afgør valget i Køge:

  1. Vemmedrupskolen i Køge blev for nylig lukket og eleverne akut flyttet på grund af sundhedsskadeligt skimmelsvamp. Og flere kommunale bygninger har for længe bare stået i Køge. Og det selvom kommunen har penge i kassen. Renovering blev prioriteret i budgetaftalen 2018, men renoveringsefterslæbet er endnu større.
     
  2. Køge er berømt for den vellykkede indsats mod de bander, der for få år tilbage prægede flere boligområder. Nu forsøger banden LTF at få tag i byen og rekruttere socialt sårbare unge med bl.a. cafébesøg. Politikerne har sat penge af i seneste budget, men er det nok til at holde banderne nede?
     
  3. Der kommer flere og flere ældre i Køge, men det betyder ikke, at der skal spares, mener politikerne. De fleste partier ønsker at skyde flere penge efter de ældre og er klar med penge til lokalt og frisklavet mad - og et nyt plejecenter.

TV 2 Lorry besøger Tapperiet den 9. november, hvor vi holder valgdebat, der også sendes live på Lorry+. Du kan være med og lære politikerne i Køge bedre at kende. Læs mere her

Spørg Os - Afstemning

_