Få det store overblik: Sådan dækker TV 2 Lorry valget i din kommune

TV 2 Lorry har reportere i samtlige af hovedstadsområdets 34 kommuner og to regioner. Få det store overblik over dækningen her.


TV 2 Lorry vil gøre valget 2021 både nærværende og relevant for hver enkelt borger i hovedstadsområdet, når vi går til kommunal- og regionsrådsvalg den 16. november 2021.

I alt vil 180 medarbejdere i løbet af valgdagen arbejde for, at du får den bedste valgdækning på alle TV 2 Lorrys platforme.

Hos TV 2 Lorry sørger vi for, at du kan følge valgets udvikling i de kommuner, der har din interesse - både digitalt og på tv.

Valgdagen igennem vil du kunne finde det seneste nye på tv2lorry.dk, og fra klokken 15.00 går vi i luften med hele 36 liveblogs – en for hver af de 34 kommuner og to regioner, som vi dækker.

I livebloggen kan du selv vælge den eller de kommuner, som du ønsker at få nyheder fra, så du kan blive opdateret på resultater, udviklinger og politikernes reaktioner, mens det sker.


Livebloggen vil på TV 2 Lorrys hjemmeside bliver suppleret af artikler, der uddyber det seneste nye på tværs af kommunerne og regionerne i TV 2 Lorrys sendeområde.

Seks timers direkte tv

En halv time før valgstederne lukker vil aftenens værter Marco Houlind og Rebekka Juul Bruun byde velkommen indenfor i TV 2 Lorrys valgstudie på Københavns Hovedbanegård.

Frem til klokken 00.55 vil de i selskab med TV 2 Lorrys analytikere Noa Redington, Robert Klemmensen og Pia Allerslev samt 14 livereportere, der er placeret i forskellige Lorry-kommuner, guide dig sikkert gennem aftenen og de dramaer, der opstår undervejs.

Valgaftenen vil uafbrudt kunne følges direkte på TV 2s hovedkanal, TV 2 Lorrys egen kanal eller streames på TV 2 Lorrys hjemmeside.

I faktaboksen herunder kan du se, hvordan aftenens sendeplan ser ud. (artiklen fortsætter efter faktaboksen)

Valgaftenens sendeplan

  • 19.30: Dit valg - valgstederne lukker

  • 21.00: Dit valg - stemmerne tælles op

  • 21.30: Dit valg – de første resultater

  • 22.30: Dit valg – mandaterne fordeles

  • 23.00 til 00.55: Dit valg – vindere og tabere

Dagen derpå

Men valget slutter ikke nødvendigvis på valgnatten klokken 00.55.

Derfor går hverken livebloggen eller tv2lorry.dk i seng. Her vil du døgnet rundt kunne holde dig opdateret på nattens dramaer og resultater, ligesom vi løbende indhenter reaktioner fra tabere og vindere.

Ligeledes vil der på TV 2's hovedkanal og TV 2 Lorrys egen kanal være muligt at se opfølgende nyhedsudsendelser dagen derpå, onsdag den 17. november.

Onsdag morgen sender vi igen tv-nyheder. Vi bringer valgnyheder fra hovedstadsområdet klokken 06.30, 07.30, 08.30 og 09.30.

Vi fortsætter tv-dækningen af hovedstadens valgresultater og reaktioner fra tabere og vindere dagen igennem.

Hele sendeplanen kan du se neden for. (artiklen fortsætter efter faktaboksen)

Sendeplan for dagen derpå

  • 06.30, 07.30, 08.30 og 09.30: Dit valg: Nyheder dagen derpå

  • 17.17: Dit valg: Vindere og tabere dagen derpå

  • 18.20: Dit valg: Vindere og tabere dagen derpå

  • 19.30: Regionale nyheder

  • 22.00: Regionale nyheder

Har du endnu ikke fået nok af valget?

Så husk, at du her på TV 2 Lorrys hjemmeside kan prøve kræfter med vores kandidattest, læse en analyse af valget i din kommune, se eller gense vores debatprogrammer ”Debat under uret” og magasinprogrammet ”Valgkamp med Allerslev og Redington”.

_