Peter Skaarup er nu officielt medlem af Støjbergs parti

Danmarksdemokraterne er nu repræsenteret på Christiansborg.

Peter Skaarup er nu officielt medlem af Inger Støjbergs nye parti Danmarksdemokraterne.

Det bekræfter DF-afhopperen på sin Facebook-side.

Dermed er partiet nu repræsenteret på Christiansborg.

- Det er i høj grad et parti, der skal søge indflydelse. Derfor er det vigtigt, at vi allerede nu er på Christiansborg. Og den helt rigtige til det er Peter Skaarup, siger Inger Støjberg i en video, som Peter Skaarup har delt på sin Facebookside.

Inger Støjbergs parti fik 20.182 vælgererklæringer på under et døgn i maj, og dermed blev partiet opstillingsberettiget. Ved seneste meningsmåling var partiet det fjerdestørste i Danmark.

- Fra i dag af er Peter Skaarup Danmarksdemokraterne på Christiansborg, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, lyder det fra Inger Støjberg i videoen.

Forlod Dansk Folkeparti

Peter Skaarup har været med i Dansk Folkeparti helt fra partiet blev stiftet i 1995. Han  blev ved sidste folketingsvalg valgt ind for Dansk Folkeparti i Københavns Storkreds. 

Han forlod partiet den 24. juni midt i en turbulent periode, hvor flere andre markante folketingsmedlemmer - herunder Søren Espersen og Liselott Blixt, der begge er valgt i Sjællands Storkreds - forlod partiet.

Søren Espersen siger torsdag til DR, at han godt kan forestille sig at følge Skaarup til Støjbergs parti.

Liselott Blixt ville tidligere på sommeren ikke afvise overfor TV 2 Lorry, at hun kunne finde på at melde sig under Inger Støjbergs faner.

- Jeg skal have en snak med Inger og se, hvor vi står i forhold til hinanden. Men jeg har ikke travlt, og nu skal jeg også have en god sommerferie, lød det.

Torsdag oplyser den mangeårige Greve-politiker i en SMS til TV 2 Lorry, at hun stadig holder ferie og venter med at tage stilling. 


Vil føre partiet i en snusfornuftig retning

Peter Skaarup er glad for at repræsentere Danmarksdemokraterne i Folketinget.

Han siger i videoen fra partiet, at han vil arbejde på, at Danmarksdemokraterne får indflydelse i en snusfornuftig retning.

- Så danskerne kan se, at Danmarksdemokraterne er kommet på Christiansborg.

Peter Skaarup er det eneste Folketingsmedlem, der repræsenterer Støjbergs parti.

Partistifteren Inger Støjberg røg selv ud af Folketinget i december efter sin rolle i sagen om ulovlig adskillelse af unge asylpar, hvor hun blev idømt 60 dages fængsel i Rigsretten.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik