Kommune løfter pegefingeren over for nysgerrige borgere

Det kniber med at følge kommunens anvisninger i Vallensbæk Kommune, hvor borgere har svært ved at vente på, at en kommende badeanstalt står klar lige om lidt.

Vinterbader-sæsonen er så småt skudt i gang, og rundt omkring ved de danske kyster boltrer vinterens strandløver og -løvinder sig i det efterhånden ret så kølige vand.

I Vallensbæk "vrimler" det med nysgerrige blikke, der lige skal se, hvordan kommunens nye badeanstalt tager form, og det i sådan en grad, at entreprenøren bliver forstyrret i sit arbejde.

Derfor kommer kommunen nu med et opråb til borgerne på deres hjemmeside.

Her beder man nysgerrige vallensbækkere - og andre borgere - respekterer ”adgang forbudt skiltet”, der er sat op af en årsag. Men entreprenøren oplever, at der er folk, som går tur og opholder sig på molen.

Det må man ikke, da det endnu er en byggeplads, og derfor understreger Vallensbæk Kommune, at al ophold og færdsel er forbudt. 

Det skyldes både sikkerhedsmæssige årsager og af hensyn til håndværkernes arbejde.

(Artiklen fortsætter)

Til november åbner Vallensbæks nye badeanstalt Valhal dørene for vandglade vallensbækkere.
Til november åbner Vallensbæks nye badeanstalt Valhal dørene for vandglade vallensbækkere.
Foto: Vallensbæk Kommune

Nødsaget til at afskærme yderligere

Den nye badeanstalt forventes at stå klar til indvielse i midten af november, så de nysgerrige borgere må væbne sig med en smule tålmodighed endnu.

For at gøre yderligere opmærksom på at man ikke må færdes på området, vil bygherren sætte yderligere afskærmning op. Der vil dog ikke blive hermetisk lukket til området, da de også skal kunne komme frem og tilbage.

Vallensbæks nye badeanstalt - Valhal - skal danne rammerne om wellness, fællesskab og sundhed. Den kommer til at bestå af et udendørsanlæg med bassin, kold bruser og toilet og indendørsfaciliteter som omklædningsrum, sauna og et lokale til livreddere og til møder.

Alle borgere får adgang til udendørsfaciliteterne, og foreninger og deres medlemmer får desuden adgang til indendørsfaciliteterne.

_

_


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik