Oversigt

Seneste nyt

Politisk ordfører ser ikke plads til Mike Villa Fonseca i Folketinget

Moderaternes politiske ordfører, Monika Rubin, mener ikke, at der er plads til Mike Villa Fonseca i Folketinget.

Det skriver hun på Facebook lørdag eftermiddag. Fredag aften forlod Mike Villa Fonseca Moderaterne og blev løsgænger.

Det gjorde han, da han har brudt med Moderaternes adfærdskodeks ved at være kærester med 15-årig pige. I Moderaternes Code of Conduct står det klart, at det ikke er tilladt at have seksuelle relationer med personer under 18 år.

Mike Villa Fonseca er selv 28 år gammel. Han er valgt ind i Sjællands Storkreds og kommer fra Køge. Han er uddannet sygeplejerske og har efterfølgende arbejdet som brandmand, før han blev valgt ind i Folketinget.

Og nu, dagen efter Mike Villa Fonseca selv har fortalt, at han går på sygeorlov og samtidig forlader Moderaterne, ser Monika Rubin helst, at han helt ekskluderes fra Folketinget.

- Øv, at vi har haft en mand i folketingsgruppen, der mener, at det som voksen er helt ok at bruge sin status og erfaring til at forføre et ungt menneske - ja jo et barn, skriver Rubin blandt andet.

Hun glæder sig samtidig over, at partiformand Lars Løkke Rasmussen var "klar i mælet", da han fredag aften gav udtryk for, at der ikke er plads til Mike Villa Fonseca i partiet.

- Jeg er så vred! Og skuffet over, at han så samtidig mener, at han er en god repræsentant for den danske befolkning, når han har så forskruet en tilgang til unge mennesker og deres seksualitet. Det er simpelthen en hån mod folkestyret!, skriver Monika Rubin.