Efter sørgebind og redningsaktioner: Demonstranter mødte Coop-chef foran hovedkontor

Omkring 30 standhaftige mennesker mødte fredag op foran Coops hovedkvarter i Albertslund for at vise deres utilfredshed med beslutningen om at lukke Irma.

- Jeg vil male dagen blå - med en Irma-pige på.

De omkring 30 modstandere, der fredag er mødt op for at protestere mod Irma-lukningen, gør hvad de kan, for at fylde parkeringspladsen foran Coops hovedkvarter i Albertslund med hyldende toner om deres yndlingssupermarked.

For selvom beslutningen om, at Irma-pigen er fyret, og at de blå Irma-facader er fortid, så skal butikskæden ikke lide en stille død.

- Vi prøver at tale Irmas sag. Personligt synes jeg ikke, der er nogen, der har talt Irmas sag, lyder det fra Ellen Merete Juul, der har organiseret demonstrationen.

- Der har været meget travlt med, hvem der handler i Irma, og hvad varerne koster i Irma, men os forbrugere mangler lidt at blive hørt i det her, fortsætter hun. 

(Artiklen fortsætter under billedet.)

Irma-demo

Og selvom beslutningen er endegyldig, så betyder det ikke, at protesterne ikke gør indtryk bag murrene hos Coop.

- Vi er ikke overraskede, selvfølgelig påvirker det os. Vi kan jo godt mærke, at der er en kæmpe passion og kærlighed til Irma, lyder det fra Allan Kristoffersen, der er koncerndirektør i Coop-kæden og Brugsen.

Derfor var Allan Kristoffersen også selv til stede ved demonstrationen, så de utilfredse kunder kunne tale med ham om beslutningen - hvis de havde lyst.

- Det gør ondt, men når jeg kigger fremad, så er det altså den rigtige beslutning. Og Irma lever jo videre. Varemærket lever videre, og varerne kan stadig fås i vores butikker, siger koncerndirektøren.

I fremtiden må de ærgerlige kunder altså finde et andet sted at købe deres dagligvarer.

- Jeg har personligt accepteret det. Jeg stiller mig stadig uforstående, og jeg er vred og ikke mindst ked af det over beslutningen, lyder det fra Ellen Merete Juul.

Irmas lukningOversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik